top of page


Фурнітура в конструкції металопластикового вікна грає важливу роль. Від неї залежить плавність роботи всіх елементів, функціональність і в цілому термін служби всієї конструкції. Якісна фурнітура для вікон і дверей повинна відповідати цілій низці вимог. Головні з них: висока якість сировини (сталі), максимальний захист від корозії (іржі), високі експлуатаційні характеристики протягом довгих років.

Сировина і контроль якості.

Міцна і надійна фурнітурна система ТМ AXOR виготовляється із високоякісної європейської сировини, яка проходить обов’язкову оцінку у власній сертифікованій лабораторії підприємства. Контроль якості готового виробу здійснюється як у лабораторії AXOR, так у міжнародних незалежних інститутах.

Унікальне захисне покриття від корозії

Віконна фурнітура схильна до впливу негативних чинників навколишнього середовища. З огляду на цей факт, компанія AXOR INDUSTRY розробила унікальне захисне покриття, що володіє високими антикорозійними властивостями — Total Protect Technology. За результатами випробувань у незалежній лабораторії (IFT Rosenheim, Німеччина) покриттю фурнітури TM AXOR присвоєно 5-ий клас стійкості до корозії (найвищий клас відповідно до вимог EN).

Сертифікати відповідності. Гарантії AXOR

Висока якість фурнітури ТМ AXOR підтверджена інститутом IFT Rosenheim і повністю відповідає вимогам ДСТУ. Компанія AXOR INDUSTRY впевнена в бездоганній якості своєї продукції, тому надає гарантію на кожен комплект свого виробу на 10 років.
Виробничі процеси AXOR INDUSTRY налагоджені таким чином, щоб гарантувати безпеку для життя людей та навколишнього середовища. В основу роботи покладене бережливе використання ресурсів — наприклад, система розумної утилізації відходів та «оздоровлення» води.

Технічна підтримка

При виробництві та монтажі СПК виникають технічні питання. Служба технічної підтримки AXOR готтова надати консультації з питань монтажу фурнітури та готових виробів, реакція на ви-
никлі питання не більше 24 годин з моменту надходження заявки. Компанія, за допомогою своїх висококваліфікованих фахівців, проводить технічний контроль встановленої на об’єкті фур-
нітури при здачі об’єкта.

Мобільний додаток AXOR

Додаток AXOR – це зруч¬ний інструмент для бізнесу віконних компаній та їх дилерів, який надає мож¬ливість першим дізнаватися про новини та новинки AXOR, оперативно зв’язуватися з представниками компанії, швидко та зруч¬но завантажувати сертифікати, технічну та маркетингову інформацію, а також приймати участь в акційних програмах AXOR.

В асортименті ТМ AXOR представлені:

Komfort Line K-3 — еталон фурнітури стандарт-класу. Поряд з високою якістю і налагодженою роботою всіх механізмів, фурнітура Komfort Line K-3 має ряд додаткових опцій, які значно підвищують безпеку і комфорт при експлуатації вікон і балконних дверей.

Smart Line S + є концептуальним рішенням AXOR INDUSTRY, що дозволяє забезпечити максимум можливостей за бажанням споживача. Уже в базовій комплектації дана лінійка містить мікрощілинне провітрювання, мікроліфт-блокіратор і 5 точок притиску. Оснащена виключно протизламними цапфами, фурнітура Smart Line S + дозволяє укомплектувати вікно або балконні двері відповідно до кількох рівень протизламності, включаючи найвищий згідно з міжнародними стандартами – RC2 (WK2).

Door Line DL — лінія дверних замків ТМ AXOR, в якій представлені: врізні багатозапірні замки, врізні короткі замки, замки для дверей санвузлів. Закритий, повністю сталевий корпус замків AXOR створює завершений естетичний вигляд конструкції і забезпечує захист всіх його деталей від попадання пилу і будівельного сміття в механізм. Багатозапірні замки Door Line DL мають можливість «подовження» обв’язки по периметру стулки, що забезпечує герметичність дверної конструкції, а також можуть бути оснащені додатковими протизламними елементами.

.

bottom of page